dimecres, 23 de novembre de 2011

Vota, vota, vota!

La intenció del nostre primer post era explicar-vos el nostre cap de setmana, però “ostres! Si ja som dimecres!”, potser que ens ho repensem i ens posem a escriure sobre algun que altre tema d’actualitat, hem dit. 
Però clar, parlar per parlar de política, amb la que ens està caient a sobre, ens fa molta mandra. De totes formes, cal fer-ho... i per això, només una frase que hem trobat pel facebook, que tot i que no parla del nostre president, creiem que el paio s’entestarà a governar-nos uns quants anyets: “Cada estat té el president que el poble decideix. Així que deixem-nos de preocupar pel president i comencem a preocupar-nos pel poble”. De moment, les maletes estan preparades, i cada nit, abans de resar un pare nostre, ens repassem “El Quijote” en castellà, per allò d’intentar dominar la llengua. 

Un petit detallet del que vam trobar a la Fira de l'Oli de Maials... per anar fent boca...Per la resta, no volem deixar passar l’oportunitat de fer-vos un parell de recomanacions: per començar, la nova botiga “Somnis” a Ulldecona, oberta per uns col·legues del poble, Andrea i Alberto; i un festival, el IdentifiCAT, que ha recorregut el Montsià durant el mes de novembre i que ha finalitzat amb un gran concert a Santa Bàrbara, on vam poder conèixer i sopar amb el Cesck Freixas, i vam descobrir també un grup de versions que ho fa impressionantment bé i ens té fascinats! Els de “La quarta escà”, de la Sénia, que feien el seu primer concert fora del seu poble. Excel•lents versions d’Obrint Pas i la Gossa Sorda. Ànims nois (i noia) , i us augurem molts d’èxits!  La resta del cap de setmana, el vam passar a Flix, de visita, ja que ens encanta anar-hi, però no ho podem fer tant sovint com ens agradaria. I Neus va aprendre a podar! (5 minuts per a la foto!) Aquí una fotografia que corrobora la gran tècnica apresa! Bé, Josep vol incloure un vídeo on la Neus es baralla amb un tros de carn congelada, però Neus creu convenient fer-ho, només, si hi ha una “onada” de comentaris demanant-ho. Ah! i ja tenim calefacció a La Via Augusta! així que ja podem començar a agendar aquells sopars amb tota la gent amb qui ens hem anat comprometent. I la paella flixanca, per descomptat! diríem allò que diu Quico el Cèlio, "vinguen quan vulguen, mentre no vinguen tots de cop" 

 Ens anem llegint!

2 comentaris:

  1. Cusina, cusí.... Vull vídeo,jaaaa!!!! Per cert, la paella flixanca nose jo quan serà, les agendes van cadascuna al seu rotllo, així que és possible que un dia no gaire llunyà sono: toc, toooc .... seré jo, desemparada, hauré arribat a Ulldecona en molta gana!!!!

    ResponElimina
  2. Volem el vídeo ja!!!! I aviso si no el pengeu sóc capaç de ficar un comentari cada minut!!! Valtres mateixos!!!!! jajajajaja

    (Josep ara que man germana no mos sent penja'l al facebook!!!! o com a mínim envia'l per a "disfrute" de la família!!!!)

    ResponElimina