Qui som?

@neusguiu (Flix, 1981) i @jrodrigo (Ulldecona, 1984) són parella, i els autors d'aquest blog de gran intranscendència en la crisi econòmica mundial. 


Aquí no trobareu fotos de Josep descamisat, ni de Neus escombra i peluix en mà, ni escenes romantico-empalagoses, ni fotos cuinant (no en saben, però n’estan aprenent i no descarten penjar alguna nova recepta).
Si busqueu tot això us heu equivocat. Aneu a Tuenti, allò està replet de gent que complaurà els vostres desitjos fotogràfics.

Aquí el que fan és compartir i escriure moments, i fer ràbia a aquelles parelles que fingeixen viure en un somni d'enamorats de contes de fades. Aquí diran les coses pel seu nom i si convé es tiraran els plats pel cap, o és que a casa no ho feu?


Si us apeteix xafardejar de forma sana i ordenada, amb un toc d'humor, aquest és el vostre blog. Però si us esteu preguntant “a mi que m’importa el que feu?”, apreteu la X de dalt a la dreta. D’aquesta manera podreu tancar aquesta pàgina.

@neusguiu i @jrodrigo no es casaran, però accepten regals, preferiblement com ara un renta plats, una secadora o directament diners en efectiu per a un viatge, millor, per a dos viatges, ja que són incapaços de posar-se d'acord en la destinació. 


Pel matí observen el carrer, si surt el sol o no, no per res especial, sinó per saber si es pot estendre, @jrodrigo admet que també ho mira per saber si el seu cotxe encara hi és. 

A la tarda, recolliment, repàs, i tweets, molts tweets que podeu seguir als laterals d'aquest blog. De tarda, des de la Via Augusta el sol es va fonent esperant poder tornar a mirar al carrer a l'endemà.


"Mirant al carrer" de forma desenfadada, per emprendre el dia i afrontar els seus problemes. Esperem els vostres comentaris. 1 comentari: